Ana içeriğe atla

En İyi 14 Render Programı

Konuyu okumaya başlamadan önce BURAYA TIKLAYARAK orjinaline göz atın. Video tasarımcı kişilerin veya video düzenleme yapmak isteyen kişiler için program seçimi çok önemlidir. Video animasyon için ilk yapılması gereken iş programın seçimi işlemidir. En iyi render programları konusunu derleyerek, aklında soru işaretleri bulunan kişilerin soru işaretlerini gidermeye çalıştık. Program listesi sayfanın sonunda yer almaktadır fakat 5 bölümden oluşan bu yazıyı okumanızı tavsiye ederiz. Video işine başlayacaksanız veya zaten yapıyorsanız, 5 dakikanızı okumaya ayırmanız hayati önem arz etmektedir. Amacınıza en iyi hizmet edecek programı seçmek, video oluşturmanın %50'si demektir. En iyi render programları nı kendinize göre seçmeniz gerekir. 1. Render Nedir? Render, bilgisayar ortamında çizilmiş ve tasarlanmış olguları işleyip video veya resme dönüştürmektir. Tasarım başlı başlı bir iş olduğu için, genellikle tasarım aşamalarında ince render ayarlamaları yapılmaz. Hem tasarım yapıp he

Stop Motion Animasyon Yapma

Çağımızın yeni trendleri arasında yerini aldı bile. Bir çok kişinin beğenerek izlediği videoların başında stop motion gelmektedir. Stop motion animasyon yapma programı size çok güzel videolar hazırlayabiliriz. Bazı stop motion örneklerimizi aşağıda verdik, öncelikle izlemenizi tavsiye ederiz. İzledikten sonra videoların hemen altında sipariş formu bulunmaktadır. Formu doldurun ve bize gönderin.

Stop Motion Animasyon Yapma

https://www.youtube.com/watch?v=_1npr9MlTa4
https://www.youtube.com/watch?v=Ijwy8XFC4wg
https://www.youtube.com/watch?v=wlSVHaNXn6I


Stop Motion Animasyon Siparişi

sipariş için buraya tıklayın.

Stop Motion Animasyon Fiyatları


fiyatları öğrenmek için buraya tıklayın.

Stop Motion Animasyon Nedir?

Stop motion animasyon yapma ile binlerce resim art arda eklenerek görüntü oluşturur. Eskitme video gibi görüntü ortaya çıkar, nostaljik bir his bırakır. Bu sebeple tercih edilir ve sevilir. Özellikle bayanlar bu tip videolara ilgilidir. Evlilik teklifi videosu hazırlama, evlilik yıldönümü videosu, sevgililer günü kutlama videosu gibi konularda da tercih edilmektedir. 1000 adet resim düşünün. Biz 1000 adet resimleri arka arkaya ekliyoruz ve görüntüyü kayıt altına alıyoruz. Peş peşe geçen görüntüler nostalji havası vererek göze çok güzel görünür.

Stop motion animasyon yapma

Stop Motion Animasyon Faydaları

Çözünürlük kalitesinde ufak tefek oynamalar yapılabilir. Yani stop motion animasyon yapma düşüncesinde 4K çözünürlük seçip yüksek bütçe ayırmaya gerek kalmaz. FullHD yeterli olabilir. Bütçe sıkıntısı varsa HD görüntüsü de idare edecek durumdadır. Resimlerin peş peşe eklenmesi ile oluşturulduğu için dosya boyutu olarak yüksek yer kaplamaz. Normal bir animasyon video 300MB yer kaplıyorsa, stop motion animasyon 125MB civarı yer kaplar.
.avi .mpeg .mov .mpg uzantıları dışında web sitelerinde de kullanabileceğiniz .GIF formatında teslim edilebilir. Whatsapp'dan rahatlıkla gönderebilirsiniz. TimeLapse ile karıştırılmaması gerekir. Profesyonel şekilde oluşturulabilir, efekt verilebilir, gerçek resimler kullanılabilir durumdadır.

Stop motion video yapma

Stop Motion Animasyon Programları

Stop motion animasyon programı olarak en yaygın olarak kullanılan Instagram'dır. Son yapılan güncellemede instagram stop motion özelliği getirmiştir. Boomerang özelliğinden sonra ses getiren özellik olmuştur. Hem android'de hemde iOS sürümünde kullanılabilmektedir. İnstagram dışında Windows işletim sistemi için JellyCAM, Stop Motion Studio, Stop Motion Pro, DragonFrame programları kullanılabilir.
MacOS işletim sistemi için Stop Motion Studio Pro, iStopMotion, Boinx iStopMotion for Mac, FrameByFrame programları kullanılabilir.
iOS iphone uygulamaları için Stop Motion Studio Pro, Stop Motion Camera, Make Movie uygulamaları kullanılabilir. AppStore'dan indirebilirsiniz.
Android(samsung, htc, vestel, lg, google nexus, sony ericsson vb.) uygulamaları için Stop Motion Studio, PicPac Stop Motion, Clayframes, Stop-Motion Movie Creator uygulamaları kullanılabilir. Google play store'dan indirebilirsiniz.

Neden Stop Motion?

Stop motion animasyon yapma her yaşa hitap etmektedir. 3 yaşındaki bir çocuk için eğlenceli video olabileceği gibi 30 yaşında yetişkin kişi için çok güzel sürpriz video olabilme özelliğini korur. Animasyon video örneklerine nazaran daha etkileyici özelliği vardır, aktarılmak istenen düşünce daha hızlı aktarılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Video Editleme

https://www.tanitimvideo.net/video-editleme/ Bütün  video editleme  işlerinizi yapıyoruz. Editleme yapmak istediğiniz videoyu bize gönderin veya sıfırdan bir video edit oluşturmak için bizimle iletişime geçin. Varolan bir  video üzerinde editleme işlemi  gerçekleştirilecekse aşağıda bulunan fiyatlar değişebilir. Aşağıda bulunan iletişim formundan detayları bize aktarın ve videonun web adresini(linkini) gönderin. Detayları inceleyeceğiz ve size geri dönüş yapacağız. Örnek  video editleri  için iletişim formunun alt kısmına bakabilirsiniz. Video Editleme İletişim Formu İletişime geçmek için buraya dokunun. Video Editleme Örnekleri Bunlar sadece örnektir. Dileğidiniz şekilde video edit veya montaj işlemleri yapabiliriz. İlk videoda sol tarafta montaj yapılmamış görüntü, sağ tarafta ise editleme işleminden sonraki görüntü bulunmaktadır. Video Editleme Fiyatları Video editleme fiyatları değişebilir. Buradaki fiyatlar temsili olabilmektedir. Fiyatları görmek için

Kişi Tanıtım Videosu

Kişi Tanıtım Videosu Özel bir kişinin biyografisi, siyasi parti milletvekili ve belediye başkan adaylarının tanıtımı, iş adamları tanıtımları veya sizin hayatınızı anlatan animasyon videolar hazırlatmak istiyorsanız bu sayfadan detaylı bilgiler alabilirsiniz. Öncelikle istediğiniz her şekilde animasyon videolar hazırlayabileceğimizi belirtmek isteriz. Siz istediğiniz şekli bize tarif ettikten sonra,  bütçenizi öğrenmemiz gerekmektedir . Bütçenize uygun olarak projeler gösterebilir veya sıfırdan proje oluşturabiliriz. Herhangi bir kişinin tanıtımını  yaptırmaya karar verdikten sonra neler yapmanız gerekiyor? Bu adımlardan bahsedelim. Kişi Tanıtımı Örnek Videoları Bir çok kişi tanıtım video örneklerimiz mevcut fakat biz sadece burada sınırlı sayıda örnekler gösterebiliriz. Sadece ön fikir olsun diye bunları sizlere sunuyoruz. Dilerseniz çok daha fazla sayıda örnekler gösterebiliriz. Örnek videoları izledikten sonra yaptırmaya kesin karar verdiyseniz  İletişim Sayfamızdan

Swf Nedir? Nasıl Yapılır? Swf Açılımı Nedir?

S mall  W eb  F ormat kelimelerinin baş harflerinden oluşan animasyon, video, flash dosya türüne kısaca SWF diyoruz. Aslında SWF sadece uzantısıdır. Uzantısından dolayı toplumda adı böyle kaldı. Normalde küçük web formatı olmalıydı. Png resimler, gif hareketli resimler gibi bir olgu oluştu. Swf Nedir? Nasıl Hazırlanır? Animasyon video  tarzı, web siteler için küçük boyutlarda hazırlanan mini flashlara biz kısaca swf diyoruz. Bu uzantı projenin tamamlanmış halidir. Yani belirtilen uzantıda dosya oluşturulma işlemi tamamlanmışsa çıkış alınır ve web sitesine koyulur. Projenin asıl dosyaları ile  .fla  dosya uzantılarında saklıdır. Bu dosyalar bütün item(değer, buton, geçiş, efekt vs.) değerlerini kayıt altına alır. Şöyle düşünelim. Photoshop dosyalarının uzantısı  .psd ‘dir. PSD dosyalarını photoshop programı ile açarsanız düzenlemeler yapabilirsiniz. Çünkü detaylar bu formatta saklanıyor. PNG, JPG, GIF dosyalarının düzenlemek istediğiniz zaman yazının üstüne tıklayıp değiştiremezsin