Ana içeriğe atla

En İyi 14 Render Programı

Konuyu okumaya başlamadan önce BURAYA TIKLAYARAK orjinaline göz atın. Video tasarımcı kişilerin veya video düzenleme yapmak isteyen kişiler için program seçimi çok önemlidir. Video animasyon için ilk yapılması gereken iş programın seçimi işlemidir. En iyi render programları konusunu derleyerek, aklında soru işaretleri bulunan kişilerin soru işaretlerini gidermeye çalıştık. Program listesi sayfanın sonunda yer almaktadır fakat 5 bölümden oluşan bu yazıyı okumanızı tavsiye ederiz. Video işine başlayacaksanız veya zaten yapıyorsanız, 5 dakikanızı okumaya ayırmanız hayati önem arz etmektedir. Amacınıza en iyi hizmet edecek programı seçmek, video oluşturmanın %50'si demektir. En iyi render programları nı kendinize göre seçmeniz gerekir. 1. Render Nedir? Render, bilgisayar ortamında çizilmiş ve tasarlanmış olguları işleyip video veya resme dönüştürmektir. Tasarım başlı başlı bir iş olduğu için, genellikle tasarım aşamalarında ince render ayarlamaları yapılmaz. Hem tasarım yapıp he

Tanıtım Videosu Hazırlama

Artık tanıtım videosu olmayan her şey biraz eksiktir. Telefon uygulamaları, bilgisayar programları, şirketler, web siteler, satılan ürünler ve daha nicesi müşterileri ile iletişime geçecekleri esnada tanıtım videosu hazırlama konusunda arayış içerisine girmektedir. Çünkü bu tanıtımlar oldukça yüksek potansiyel müşterileri etkiler, haliyle müşteri sayısı artar. Bununla birlikte kazançta artar. Ayrıca sağladığı prestij ise müşterilere güven sağlamaktadır. Hazırlamış olduğumuz bazı reklam videolarını gösterelim. Sizde böyle bir arayış içerisindeyseniz çalışmaktan memnuniyet duyarız. İhtiyacınız olan videoyu analiz ediyoruz, sizlere demo gösteriyoruz ve 1 gün gibi kısa bir sürede videonuzu youtube, facebook gibi sosyal platformlarda paylaşıyoruz. İşte örnek videolar;

Tanıtım Videosu Hazırlama

Öncelikle amacınızı öğreniyoruz. Amacınızı gerçekleştirebilmek için psikolojik olarak ne kadar etkili video hazırlanabiliyorsa, o kadar etkili bir demo oluşturup sizlere gösteriyoruz. Nasıl mı? Aşağıdaki videoyu izleyin.


Hangi sektörde olursanız olun sizlere uygun objeler kullanıyoruz. Örneğin eğitim sektöründe hizmet veriyorsunuz ve daha çok müşteri edinmek istiyorsunuz. İnsanların sizi sosyal medyada paylaşıp doğal reklam elde etmek istiyorsunuz. Düşüncenizi göz önünde bulunduruyoruz. Eğitim için nasıl objeler kullanabiliriz? diye düşünüyoruz. Tahta kullanabiliriz, tebeşir kullanabiliriz, sınıf ortamı kullanabiliriz ve ders veriyormuş gibi bir video oluşturabiliriz. Başka bir sektördeyseniz bulunduğunuz sektörle ilgili videolar oluşturuyoruz. Nasıl mı? aşağıdaki videoyu izleyin.


Örneğin bir şirletiniz var ve bir ürün satıyorsunuz. Ürününüzü satmak için insanlara nasıl anlatmanız gerekiyor? Görsel animasyonlar kullanarak çok daha fazla satış yapabilirsiniz. Psikolojik olarak insanların görsel objelerden daha çok etkilendiği araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır. Bu yüzdendir ki artık herkes tanıtım videosu hazırlama yoluna gidiyor. Ve gerçekten işimizi iyi yapıyoruz. İşte aşağıdaki video bunun ispatıdır.


Mesela evlilik yıldönümünüz yaklaşıyor. Evlilik yıldönümü tanıtım videosu hazırlama yoluna gidebiliriz. Tanıtım videoları sadece ticari işlerde uygulanmaz. Hayal gücümüzle sınırlı olduğu için, istediğimiz her şeyi animasyona dökebiliriz. İster evlilik yıl dönümü kutlayın, ister özür videosu yaptırın, her konuya uygun görseller oluşturabiliriz.


Örneğin inşaat şirketiniz var. Yapsat yapıyorsunuz. Büyük projelerin hepsi televizyon kanallarına animasyon reklamları vermektedir. Bunun sebebi de daha hızlı satış yapabilmektir. İnşaat tamamlanmadığı için animasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Bizde tam bu aşamada devreye giriyoruz. Projenize uygun satış reklamı oluşturuyoruz. Siz isterseniz televizyon kanalına reklam veriyorsunuz, isterseniz sosyal medyada paylaşarak satışlarınızı hızlandırıyorsunuz.


Facebook, twitter, youtube, dailymotion, vimeo gibi sosyal medyalarda video paylaşıyorsanız mutlaka karşılaştığınız en büyük sorun “videolarınızın çalınmasıdır.”. Bunun için intro hazırlama yoluna gidebilirsiniz. Yaptırdığınız introları paylaştığınız videoların başına ve sonuna ekleyerek videolarınız çalınsa bile sizin reklamınız yapılacağından faydalı olacaktır.


Web siteniz varsa veya ofisiniz varsa buna tanıtım filmi hazırlama yoluna gidebilirsiniz. Tanıtım videosu olmayan websitesi biraz eksiktir. Websitenin tanıtım videosu hazırlaması hem sosyal medyada paylaşılacağından, hem video platformlarında paylaşılacağından SEO açısından fayda sağlayacaktır. İnsanlarda merak uyandırıp site ziyaretçi sayınızın artmasını sağlayacaktır. Haliyle google arama sonuçlarında üst sıralarda çıkmanıza yardımcı olacaktır.


Sevdiklerinizin özel günlerini de yine tanıtım videosu hazırlama yoluyla kutlayabilirsiniz. Anneye doğum günü videosusevgiliye özür videosuçocuk doğum günü kutlama videosuteklif etme videosuseni çok seviyor videosu gibi bir çok özel konularda videolar yapabiliriz. Örneğin aşağıda anneye doğum günü videosunu izleyebilirsiniz.


Tanıtım Videosu Siparişi Vermek




Bu ve bunun gibi hayal gücünüzle sınırlı her konuda tanıtım videoları yapabilir, hedeflerinize daha hızlı ulaşmanız yolunda sizinle birlikte yürüyebiliriz. Fiyatlar ise çok uygundur. Piyasa araştırması yapabilirsiniz, yine en uygun fiyatın bu sayfada olduğunu göreceksiniz. İşte fiyatlarımız;

Tanıtım Videosu Hazırlama Fiyatları


SD Çözünürlük

70/30 
  • 480p


Tanıtım Videosu Hazırlama


Fiyatlar gördüğünüz üzere oldukça uygun olarak belirlenmiştir. Tanıtım videosu hazırlama fiyatları çok emek istediğinden yüksektir fakat ekibimizin arşivi ve hızı sayesinde bu fiyatlar en aza indirgenmiştir. Sipariş için yukarıdaki formu doldurmanız yeterli olacaktır.

Tanıtım Videosu Hazırlama Piyasa Fiyatları

Piyasalardaki tanıtım videosu hazırlama fiyatları 2 bölümden oluşmaktadır. Birincisi sıfırdan oluşturulan animasyonlardır. Biz bunları özgün animasyon olarak isimlendiriyoruz. Bu tip işlerde oluşturulan animasyon sadece size has olmaktadır. Sizden başka hiç bir yerde bu videoyu göremezsiniz. Tabi böyle işlerde fiyatlarda oldukça yükselmektedir. Çünkü oluşturulan her şey size özgü olduğu için başka işlerde kullanılmamaktadır. Yıllardır bu işin içerisinde olan ekipler olarak belirli aralık fiyatları verebiliriz.
Özgün animasyonlarda 2 boyutlu videolar olarak(2D) fiyatlar 800-900₺ civarından başlamaktadır. İsteklerinize göre 2000-3000₺ kadar çıkmaktadır. 3 boyutlu olarak(3D) fiyatlar 1200-1300₺ civarlarından başlamakta ve isteklerinize göre 5000-6000₺ dolaylarına kadar çıkabilmektedir. Bunlar en düşük fiyatlardır. Tabi saniye uzunluğuna ve çözünürlüğe göre değişmektedir. Süre arttıkça ve çözünürlük kalitesi yükseldikçe paralel olarak fiyat yükselecektir. Piyasa araştırması yaparken küçük hata payları ile bu fiyatları alırsınız. Fakat biz bu piyasa dengelerini yerinden oynatıyoruz. Çünkü biz işimizi severek yapıyoruz ve “Müşteriye kazandıralım ki müşteri de bize kazandırsın.” anlayışı ile işlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu yüzden fiyatlarımız piyasa fiyatlarına göre çok uygundur. 70₺ gibi bir fiyata tanıtım videosu yaptırıyorsunuz, daha ne olsun.

Tanıtım Videosu Hazırlama Programı

Tanıtım videosu hazırlama programı olarak bir çok alternatif mevcuttur. Böyle bir video oluşturmak için genelde sadece 1 program yeterli gelmemektedir. Çünkü her programın ayrı bir görevi, işlevi vardır. Elinizde bir resim yoksa, bunu animasyon haline dönüştüremezsiniz. Resmi oluşturmak için PhotoShop vb. gibi fotoğraf programları kullanmak gerekir. Ekibimiz tarafından tavsiye edilen programlar her türlü işinizi görecektir.
  1. Adobe After Effects
  2. 3Ds Max
  3. Sony Vegas
Programlarından herhangi birisi işinizi görecektir. Büyük ölçüde değişiklik yapmayacak, slayt tarzı bir program isterseniz Edius gibi daha basit programlar öneririz. Tanıtım videosu hazırlama programı işinize göre belirlenebilir. Çok profesyonel bir şey isterseniz Adobe After Effects kullanabilirsiniz. Çünkü AE ile yapılamayacak hiç bir iş yoktur. Fotoğraf düzenleyici olarak PhotoShop(PS) öneririz.
Tanitimvideo.net olarak bir nevi online tanıtım videosu hazırlama gibi düşünülebilir.


Tanıtım videosu hazırlama

Tanıtım Videosu Hazırlama SSS

1 - Video siparişi nasıl verilir?

2 - Ödemeler nasıl yapılır? Hangi ödemeler kabul edilir?

3 - Videoyu hangi formatlara alabilirim?

4 - Videoyu nasıl teslim alacağım?

5 - Yaptırdığım videoyu kimse görmesin istiyorum

6 - Videoyu sonra değiştirebilir miyiz?

7 - Fiyat konusunda nasıl indirim kazanırım?

8 - Sürekli video veya montaj yaptıracağım. Fiyat ne olur?

9 - Video istediğim gibi olmadı. İade edebilir miyiz?

10 - Fiyatlar neden bu kadar çok uygun?

11 - Kurguyu ben belirlersem fiyat ne olur?

12 - Videoya ses montajı yapıyor musunuz?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Video Editleme

https://www.tanitimvideo.net/video-editleme/ Bütün  video editleme  işlerinizi yapıyoruz. Editleme yapmak istediğiniz videoyu bize gönderin veya sıfırdan bir video edit oluşturmak için bizimle iletişime geçin. Varolan bir  video üzerinde editleme işlemi  gerçekleştirilecekse aşağıda bulunan fiyatlar değişebilir. Aşağıda bulunan iletişim formundan detayları bize aktarın ve videonun web adresini(linkini) gönderin. Detayları inceleyeceğiz ve size geri dönüş yapacağız. Örnek  video editleri  için iletişim formunun alt kısmına bakabilirsiniz. Video Editleme İletişim Formu İletişime geçmek için buraya dokunun. Video Editleme Örnekleri Bunlar sadece örnektir. Dileğidiniz şekilde video edit veya montaj işlemleri yapabiliriz. İlk videoda sol tarafta montaj yapılmamış görüntü, sağ tarafta ise editleme işleminden sonraki görüntü bulunmaktadır. Video Editleme Fiyatları Video editleme fiyatları değişebilir. Buradaki fiyatlar temsili olabilmektedir. Fiyatları görmek için

Swf Nedir? Nasıl Yapılır? Swf Açılımı Nedir?

S mall  W eb  F ormat kelimelerinin baş harflerinden oluşan animasyon, video, flash dosya türüne kısaca SWF diyoruz. Aslında SWF sadece uzantısıdır. Uzantısından dolayı toplumda adı böyle kaldı. Normalde küçük web formatı olmalıydı. Png resimler, gif hareketli resimler gibi bir olgu oluştu. Swf Nedir? Nasıl Hazırlanır? Animasyon video  tarzı, web siteler için küçük boyutlarda hazırlanan mini flashlara biz kısaca swf diyoruz. Bu uzantı projenin tamamlanmış halidir. Yani belirtilen uzantıda dosya oluşturulma işlemi tamamlanmışsa çıkış alınır ve web sitesine koyulur. Projenin asıl dosyaları ile  .fla  dosya uzantılarında saklıdır. Bu dosyalar bütün item(değer, buton, geçiş, efekt vs.) değerlerini kayıt altına alır. Şöyle düşünelim. Photoshop dosyalarının uzantısı  .psd ‘dir. PSD dosyalarını photoshop programı ile açarsanız düzenlemeler yapabilirsiniz. Çünkü detaylar bu formatta saklanıyor. PNG, JPG, GIF dosyalarının düzenlemek istediğiniz zaman yazının üstüne tıklayıp değiştiremezsin

Kişi Tanıtım Videosu

Kişi Tanıtım Videosu Özel bir kişinin biyografisi, siyasi parti milletvekili ve belediye başkan adaylarının tanıtımı, iş adamları tanıtımları veya sizin hayatınızı anlatan animasyon videolar hazırlatmak istiyorsanız bu sayfadan detaylı bilgiler alabilirsiniz. Öncelikle istediğiniz her şekilde animasyon videolar hazırlayabileceğimizi belirtmek isteriz. Siz istediğiniz şekli bize tarif ettikten sonra,  bütçenizi öğrenmemiz gerekmektedir . Bütçenize uygun olarak projeler gösterebilir veya sıfırdan proje oluşturabiliriz. Herhangi bir kişinin tanıtımını  yaptırmaya karar verdikten sonra neler yapmanız gerekiyor? Bu adımlardan bahsedelim. Kişi Tanıtımı Örnek Videoları Bir çok kişi tanıtım video örneklerimiz mevcut fakat biz sadece burada sınırlı sayıda örnekler gösterebiliriz. Sadece ön fikir olsun diye bunları sizlere sunuyoruz. Dilerseniz çok daha fazla sayıda örnekler gösterebiliriz. Örnek videoları izledikten sonra yaptırmaya kesin karar verdiyseniz  İletişim Sayfamızdan